Zi de informare în domeniul tehnologiilor alimentare

Tradiţionalele zile de informare organizate de Biblioteca Republicană Tehnico-Științifică  promovează noile achiziții documentare, dar și resursele digitale actuale specifice pentru un  anumit domeniu. De această dată (28.03.2023) grupul țintă au fost profesorii Colegiului Cooperatist din Moldova și elevii anului I, II, III, specialitatea Tehnologia alimentației publicedin cadrul acestei instituții de învățământ. Dat fiind faptul că Colecțiile BRTȘ sunt destul de ample și diversificate, participanții au fost familiarizați cu literatura din domeniul tehnologiilor alimentare, care a fost prezentată de Evelina Jitari, șef secție Lectură Publică și comunicarea colecțiilor. De asemenea Galina Alexandrova, specialist al Secției Colecții Speciale BRTȘ a prezentat documentele normative: standardele profesionale, standardele de firmă, prescripțiile tehnice și cataloagele industriale pentru utilajul în alimentația publică. Elena Lupu n-a ratat ocazia de a le povesti elevilor despre imensa colecție a documentelor de brevet, prezentându-le diverse invenții din acest domeniu specializat.

Majoritatea  participanților au prezentat interes față de resursele BRTȘ și s-au  înregistrat ca noi utilizatori ai bibliotecii.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com