Săptămâna Educației Deschise la Biblioteca Republicană Tehnico-Științifică

La data de 6 martie 2023 Biblioteca Republicană Tehnico – Științifică (BRTȘ) și Secția Cercetări Sociale a INCE din cadrul ASEM în parteneriat cu Fundația pentru Educație Financiară ,,OK”, au organizat trainingul educativ ,,Educația financiară-pârghie indispensabilă în procesul de modernizare a sferei socio – economice  în rândul tinerei generații”.

La activitate au participat 58 de elevi ai Centrului de Excelență în Administrarea Afacerilor din Moldova (CEAA), anul II, facultatea Finanțe și Bănci.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost prezentate resursele și serviciile informaționale ale Bibliotecii, condițiile și facilitățile oferite elevilor pentru procesul de studii, fiind recomandate și resurse informaționale cu conținut atractiv pentru lectură în domeniul financiar.

Trainingul este una din activitățile planificate și organizate de BRTȘ în cadrul Săptămânii Educației Deschise (Open Education Week), ediția a 3-a, 06-10 martie 2023, declarată de către  Asociația Open Education Consortium cu scopul de a conștientiza și evidenția succesele inovatoare ale educației deschise la nivel mondial, oferind tuturor celor implicați în procesul educațional – formatorilor, formabililor – oportunități pentru o mai bună înțelegere a practicilor educaționale deschise.

Aducem mulțumiri partenerilor ,,Fundației pentru Educațiea Financiară OK” în special, Dnei Greta Hîncu și administrației CEAA, Dnei director, dr.  L. Dandara și Dnei Prodan Julieta, director adjunct al CEAA, pentru colaborare și interesul exprimat față de acest subiect educația financiară a elevilor în afara orelor de clasă.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com