Lansare de carte

Conferința Internațională Ştiinţifico-Practică „Creșterea economică în condițiile globalizării”, ediția a XVI-a, organizată de INCE la 12-13 octombrie 2022, s-a încheiat cu o frumoasă și emoționantă lansare de carte. Secția ,,Politici financiare și monetare” în parteneriat cu Biblioteca Republicană Tehnico-Științifică au organizat prezentarea publică a manualului ,,Managementul financiar” , autor dr. hab., profesor  universitar, Tatiana Manole.  

Moderatorul evenimentului, Rodica Perciun, dr. hab. a prezentat invitații și a apreciat înalt activitatea științifică a  Dnei T. Manole în cadrul INCE pe parcursul anilor.

Autoarea a făcut o trecere în revistă a conținutului lucrării, fiind accentuate cele mai relevante concepte teoretice și practice ale managementului financiar.

Mesaje de felicitare și  recunoștință au fost vociferate de către recenzenții lucrării: Mariana Doga-Mîrzac, dr. hab. conf. univ. USM și Angela Timuș, dr. conf. univ. INCE.

 De asemenea, Mariana Rodica Țîrlea dr. conf. univ,. (Universitatea ,,D. Cantemir” din București, România), a menționat că această carte este un material științific valoros, atât pentru studenți cât și pentru mediul de afaceri.

Vasile Mamaliga, dr. profesor universitar, ex-decan al facultății de inginerie economică și business UTM  și-a exprimat gratitudinea față T. Manole ca cercetător, profesor, mamă și soție, care s-a realizat cu succes în toate aceste ipostaze.

Directorul bibliotecii, Elena Bordian a mulțumit pentru donația de carte oferită de către Dna  T. Manole și a asigurat publicul că manualul lansat astăzi va  fi  publicat în acces deschis în Repozitoriul  instituțional INCE.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com