Atelier profesional

În scopul implementării Regulamentului privind evaluarea bibliotecilor publice, aprobat prin ordinul nr. 747 din 07.10.2020 al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, la 16 aprilie pe platforma ZOOM, s-a desfășurat Atelierul profesional, cu genericul – “Aplicarea Regulamentului privind evaluarea bibliotecilor publice”.

La atelier, au participat,angajații BRTȘ și 9 bibliotecari din Rețeaua bibliotecilor tehnice. În cadrul Atelierului au fost realizate două prezentări, una ce ține de Regulamentului privind evaluarea bibliotecilor publice și a doua despre platforma ZOOM.

La final BRTȘ a reiterat, că se va angaja plenar în promovarea și implementarea procesului de evaluare a Bibliotecilor tehnice și va susține consultativ elaborarea dosarelor.

Notă: Responsabilitatea privind procedura de evaluare a bibliotecilor se inițiază de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în termen de o lună de la intrarea în vigoare a hotărârii pentru aprobarea Regulamentului, iar fondatorii acestor biblioteci vor fi înformați de către bibliotecari, despre regulile și procedura de evaluare.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com