Dezvoltarea energiei regenerabile – practici și idei inovatoare. Expoziție de carte.

Anual, la  5 martie, marcăm Ziua Mondială a Eficienței Energetice, prilej pentru a conștientiza și reflecta asupra practicilor care vizează o utilizare durabilă și rațională a energiei. Eficiența energetică presupune o gamă largă de modalități prin care putem obține beneficii sporite, folosind mai puțină energie: performanțe energetice a clădirilor, automobile eficiente, practici industriale îmbunătățite, promovarea folosirii celor mai eficiente electrocasnice din punct de vedere energetic, precum și valorificarea surselor de energie regenerabilă. Toate aceste metode fiind îndreptate spre atingerea obiectivelor de eficiență energetică, cu avantaje multiple și deosebit de relevante, construind totodată un mediu mult mai curat și mai sănătos.                                                  

În vederea sensibilizării și promovării eficienței energetice, Biblioteca Republicană Tehnico-Științifică, organizează o amplă expozițiede publicații cu genericul Dezvoltarea energiei regenerabile în Republica Moldova”, care este vernisată pentru utilizatori în perioada 05-14 martie 2021, cu respectarea tuturor regulilor de evitare a răspândirii infecției COVID 19. Expoziția cuprinde peste 80 de documente actuale din domeniul energetic și anume: securitatea energetică, politici și strategii în domeniu, rețele electrice, practici și idei inovatoare în  conversia energiei, energii regenerabile etc.

Documentele pot fi consultate în spațiile bibliotecii sau prin intermediul serviciilor electronice accesând formularul DSI https://brts.md/?page_id=33                                                            

Spațiul  expozițional – et. II, BRTȘ, str. Ion Creangă 45, mun. Chișinău.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com