Securitatea mediului & ecologia sănătății

Biblioteca Republicană Tehnico-Științifică Vă invită la o expoziție virtuală de carte cu genericul –,,Securitatea mediului & ecologia sănătății”, dedicată Zilei Mondiale a Mediului. Desfășurată anual pe 5 iunie, din 1974, Ziua Mondială a Mediului a devenit o platformă vitală pentru promovarea progresului în ceea ce privește dimensiunile de mediu ale Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

,,Biodiversitatea’’ – este aleasă de Organizația Națiunilor Unite (ONU) ca temă pentru Ziua Mondială a Mediului 2020. Biodiversitatea stă la baza prosperității economice. Ziua Mondială a Mediului este principalul vehicul al Națiunilor Unite pentru încurajarea conștientizării și acțiunii la nivel mondial pentru mediu.

Obiectivul principal al sărbătorii Zilei Mondiale a Mediului este de a răspândi conștientizarea conservării și protecției mediului.

2020 – este un an pentru urgență, ambiție și acțiuni pentru a rezolva criza cu care se confruntă natura.

2020 – este un an esențial pentru angajamentele națiunilor de a păstra și restabili biodiversitatea.

Vă încurajăm să participați la activitățile desfășurate pe parcursul întregului an pentru a sensibiliza și a acționa asupra provocărilor critice de mediu cu care se confruntă planeta.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com