26 aprilie – Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale

Biblioteca Republicană Tehnico-Științifică Vă invită la o expoziție virtuală de carte cu genericul – ,,Dezvoltarea tehnologică a proprietății intelectuale”, dedicată Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, care este sărbătorită în fiecare an la 26 aprilie. Sloganul Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale pentru anul 2020 este „Inovarea pentru un viitor verde”.

Campania de Proprietate Intelectuală Mondială 2020 pune inovația – și drepturile de proprietate intelectuală care o susțin – în centrul eforturilor de a crea un viitor verde. Această sărbătoare a numeroșilor inventatori și creatori de inspirație din întreaga lume care pledează pentru un viitor verde. Vă încurajăm să participați la activități virtuale de Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, pentru a sensibiliza și a promova inovația și creativitatea, și pentru a aprecia rolul dreptului de proprietate intelectuală.

Aducem un omagiu tuturor inventatorilor și creatorilor, care au reușit să contribuie la dezvoltarea lumii și pentru a contura un viitor sigur, durabil și verde, de care beneficiem cu toții!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com