În ajutorul cercetătorilor

În scopul de a susține activitatea de cercetare și studiu în domeniul economic și pentru a stimula lucrul de la distanță, BRTȘ propune cercetătorilor un șir de  resurse elctronice cu conținut științific în acces deschis. 

Vă dorim multă sănătate, creativitate și inspirație !

EconBiz  https://www.econbiz.de/

EconBiz este un portal de căutare academică pentru reviste, documente de lucru, conferințe, studii de afaceri și economie. Este dirijat de ZBW – Biblioteca Națională Germană de Economie, Centrul de Informații pentru Economie Leibniz. Portalul a fost deschis în anul 2002, fiind o Bibliotecă Virtuală pentru Economie și Studii de Afaceri.

MDPI – Publishing of Open Access Journals https://www.mdpi.com/

Conține peste 200 de reviste științifice recenzate cu acces deschis din următoarele domenii: științe tehnice, umanistice, naturale, economice, electronică, energetică, drept, agricultură, publicate în 1996 de către MDPI.

Scientific Press International Limited  http://www.scienpress.com/Default.asp Scientific Press International Limited este editorul revistelor și cărților științifice. Domenii: economie, statistică, matematică, calculatoare, științe aplicate.

Working Papers in University of Pennsylvania https://economics.sas.upenn.edu/pier/working-paper Documente de lucru din domeniul economic publicate de universitate din anul 1995.

Z-Library https://b-ok.org/ Z-Library este una dintre cele mai mari biblioteci online din lume care conține peste 4.960.000 de cărți și 77.100.000 de articole din diverse domenii de activitate, dintre care și cel economic.

Portalul federal educațional ESM: Economie. Sociologie. Management (Федеральный образовательный портал ЭСМ: Экономика. Социология. Менеджмент) http://ecsocman.hse.ru/ Portalul științific și educațional al Școlii Superioare de Economie. În multe cazuri sunt furnizate textele complete ale articolelor.

Mai multe resurse vezi: https://brts.md/?page_id=98

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com