BRTȘ la cea de-a XVI-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate “INFOINVENT”

În perioada 20.11-23.11.2019, Biblioteca Republicană Tehnico-Științifică participa cu o expoziție de publicații în cadrul Expoziției Internaționale Specializate „INFOINVENT”, considerat forul proprietății intelectuale.
Acest important eveniment susține și promovează creativitatea, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, precum și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale.
Evenimentul este organizat o dată la doi ani de către Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) și Centrul Internaţional de Expoziţii (C.I.E.) „Moldexpo” S.A., în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Agenția Națională pentru Cercetare şi Dezvoltare și reprezintă un mediu ideal pentru întâlniri de afaceri între inventatori, cercetători și reprezentanții sectorului investițional. Este un eveniment major pentru întreaga comunitate științifică și inovațională din Republica Moldova.
În cadrul expoziției se va desfășura și un program adițional de manifestări, care cuprinde conferințe, seminare și ateliere de lucru.

Astfel, joi, 21.11, ora 10.00, lângă standul Bibliotecii Republicane Tehnico-Științifice a INCE, a avut loc lansarea revistei Moldovan Economic Trends al Institutului Național de Cercetări Economice. Revista a fost prezentată de Olga Timofei, cercetător științific INCE. La eveniment au participat reprezentanți ai domeniului proprietății intelectuale, ai instituțiilor de cercetare și învățământ superior, inventatori, cercetători și tineri creativi.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com