FARMER – Expoziţie-târg

În perioada de 16 – 19 octombrie 2019,  BRTȘ a INCE va participa cu o expoziție de carte la CIE Moldexpo, care găzduiește în aceste zile Târgul internațional specializat MOLDAGROTECH (autumn), ediția a XXXVII-a, expoziția-târg FARMER, ediția a XXII-a, târgurile “Animal show” și “Toamna de Aur”.

 În acest an, la FARMER vor participa peste 240 de companii agricole, gospodării țărănești și de fermieri, asociații naționale de specialitate, organizații financiare și reprezentanți ai institutelor de cercetare, care vor prezenta tehnologii, materiale și instrumente pentru funcționarea eficientă a gospodăriilor agricole, precum și produse ale fermierilor moldoveni.

Biblioteca va expune cărți și publicații periodice din colecțiile sale din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei. În cadrul expoziției vor avea loc: prezentări de carte; promovarea serviciilor tradiționale și electronice ale bibliotecii și se vor încheia acorduri de colaborare între agenții economici și Bibliotecă.

Dragi utilizatori, sunteți așteptați la cel

mai important eveniment cu tematică agrară în țară!

Deschiderea oficială a expozițiilor va avea loc pe 16 octombrie 2019, ora 11:00, pav. nr.2.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com