23 aprilie – Ziua Bibliotecarului, Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor

Astăzi, 23 aprilie, sărbătorim Ziua Bibliotecarului, care este în strânsă legătură cu Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor, organizată în scopul promovării lecturii, publicării și a drepturilor de autor.

Timp de 50 de ani Biblioteca Republicană Tehnico-Științifică este parte indispensabilă a procesului de studiu şi cercetare care promovează lectura și transferul tehnologic al rezultatelor ştiinţifice şi inovaţiilor în mediul de afaceri. Suntem convinși că Biblioteca va rămâne un factor constitutiv şi decisiv al culturii naţionale şi al sistemului educaţional, întrucât bibliotecile sunt un vehicul expresiv al progresului, iar noi, bibliotecarii, suntem cârmuitorii devotaţi ai acestuia.

Cu acest prilej, felicităm colectivul Bibliotecii Republicane Tehnico-Științifice, dorindu-le sincere felicitări şi urări de bine, totodată aducem cele mai sincere felicitări  tuturor colegilor de breaslă. Gândururi frumoase şi curate tuturor bibliotecarilor!WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com