Nocturna Bibliotecilor 2017 la BRTȘ

BRTŞ s-a alăturat și în acest an Campaniei naţionale  „Nocturna Bibliotecilor”, inițiat de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) în coordonare  cu Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM).

În zilele de 29 și 30 septembrie, BRTŞ şi-a deschis larg uşile pentru vizitatorii de toate vârstele, organizând  un program special cu scopul de a  promova Biblioteca și serviciile pe care le oferă  și de a crea, într-o manieră relaxată și prietenească, o ambianţă plăcută  între bibliotecari şi vizitatori.

Sub genericul „Lectura generează inovaţia”, la BRTŞ s-au petrecut mai multe activități împreuna cu utilizatorii.  A fost lansată  expoziţia de carte  „Idei inovatoare pentru afacerea ta”, unde s-au expus cărți, reviste,  ghiduri  ce reflectă tematica în inițierea și dezvoltarea unei afaceri: 100 idei de afaceri, primii paşi în afaceri, dezvoltarea afacerii, planul de afaceri, cum să devii un şef mai bun. etc.

Pe tot parcursul acestor zile au fost organizate vizite  în  spațiile bibliotecii  pentru tinerii cercetători ai Școlii doctorale INCE , iar dr. Corina Gribincea a venit și cu o donație de carte din Republica Chineză.  Suita evenimentelor a continuat și cu o activitate de master-class

în crearea decoraţiunilor florale din hârtie, organizat de către bibliotecarii pasionați de această artă.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com